CS PL DE
piskari.cz - ikona - lezu s ohledem na skálu piskari.cz - ikona - nepletu si skálu s umělou stěnou (např. nelezu toprope) piskari.cz - ikona - nepoužívám UFO piskari.cz - ikona - nepoužívám magnézium

zapomenuté heslo

 

Za ty nervy se to vyplatí (je to o držku, ale nadherný lezení, který se nedá moc zajistit). Dobře jí tak, čůze pelešivé VIIa  (Rozvodová — Kamenec — Teplice)

popis: Z mezivěží koutovou SZ spárou 4m překrokem doprava do spáry a tou na předvrchol. Cestou "První stání" n.v.
datum prvovýstupu: 0.0.0000
autor:
charakter: ruční spára


věž: Rozvodová, obvod: Kamenec, oblast: Teplice
Skalní záchranná služba Broumovsko — informace o stanovištích první pomoci

NOVÝ KOMENTÁŘ


Eventuelní pád by pravděpodobně neskončil dobře.   Za ty nervy se to vyplatí (je to o držku, ale nadherný lezení, který se nedá moc zajistit).   Normál.   Pěkné.   Echt gold.



KOMENTÁŘE

20.10.2014 22:54:29 michal Za ty nervy se to vyplatí (je to o držku, ale nadherný lezení, který se nedá moc zajistit).
Lezli jsme to podle oka, nahoře žádný zápis takže jsme tomu dali tento pracovní název než se objeví co to je vlastně zač. Ale byla by škoda to nelézt. Je to žába od spoda až navrch a dá se i odšlápnout do stěny. Ale to jištění. Jedna lanovice jde hned po překroku. Za lezení **.

FOTKY

Dobře jí tak, čůze pelešivé 20.10.2014 | 2753x
michal





CESTY NA VĚŽ

Za ty nervy se to vyplatí (je to o držku, ale nadherný lezení, který se nedá moc zajistit). Dobře jí tak, čůze pelešivé VIIa  (0.0.0000) Rozvodová Kamenec (Teplice) 1 komentář (20.10.2014)u cesty jsou vloženy fotky - 1x
Normál. První stání V  (11.10.1986) Rozvodová Kamenec (Teplice) 0 komentářů ()


piskari.cz

Portál vznikl pro lidi, kteří se nejen chtějí informovat o specifickém pískovcovém lezení v Polické pánvi, ale i pro ty, kdo se na relevantních informacích o cestách a lokalitách chtějí podílet. Další informace o nás.

info@piskari.cz

copyright©2024 PISKARI.CZ

Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych
Projekt je spolufinancován z prostředků ERDF prostřednictvím Euroregionu Glacensis v rámci projektu (registrační číslo: CZ.3.22/3.3.02/12.03472)
„Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych“.