CS PL DE
piskari.cz - ikona - wspinając się, nie niszczę skały piskari.cz - ikona - nie mylę skały ze ścianką wspinaczkową (np. nie asekuruję się na wędkę) piskari.cz - ikona - nie używam UFO piskari.cz - ikona - nie używam magnezji

nie pamiętam hasła

 

Normalka. Měkká kůrka V  (Nejezchlebník — Křížový hřeben — Křížový vrch)

opis: Od SZ sokolíky ke kruhu a stěnou na vrchol.
data pierwszego wejścia: 12.3.2002
autor: Stanislav Lukavský a Petr Mocek, P. Lisák
charakter:


wieża: Nejezchlebník, obwód: Křížový hřeben, obszar: Křížový vrch
Skalne pogotowie ratunkowe (SPR) Broumovsko — punkty medyczne pierwszej pomocy

NOWY KOMENTARZ


Ewentuelny upadek prawdopodobnie nie skończyłby się dobrze.   Warte tych całych nerwów (mimo stresu, fantastyczna wspinaczka, ale mało asekurowana).   Normalka.   Fajne.   Bardzo fajne.



KOMENTARZE

2.9.2014 23:06:16 felis Normalka.
Docela pěkná i odjištěná cesta, škoda že je tak špatný přístup. Pod Q jsou hodiny. Na vrcholu není krabice ani slaňák, chce to v slézt zpět ke kruhu, což jde v pohodě.
7.9.2016 21:01:56 beny Normalka.
No celkem hezká cesta. Pětka je to dle mě poctivá, smyčky jdou. Hodiny ještě nad kruhem. Ale absence slaňáku mě docela mrzí. Uvazoval jsem tam kvůli dobírání větev borovice. Copak slanění každý na jinou stranu to jsme si poradili. Ale věž je to docela vysoká a slaňák by si zasloužila. Se slaňákem hvězda, takhle bohužel průměr. Nemyslím si, že je nutné na Křížáku slézat 2 m stěnou ke kruhu v pětkové cestě.....
3.7.2017 23:40:22 Suklaa Fajne.
Pěkná technická cesta, obtížnost bych dal spíš za VI. S potřebou slaňáku absolutní souhlas. Docela dlouho jsme hledali kudy k nástupu - musí se od Šancí.

ZDJĘCIA





DROGI

Normalka. Měkká kůrka V  (12.3.2002) Nejezchlebník Křížový hřeben (Křížový vrch) 3 komentarze (3.7.2017)
Normalka. Tvrdá patka VIIa  (12.3.2002) Nejezchlebník Křížový hřeben (Křížový vrch) 0 komentarze ()


piskari.cz

Portal powstał dla ludzi, którzy nie tylko chcą uzyskać informacje na temat specyficznej wspinaczki piaskowcowej w Polickiej pánvi, ale i dla tych, którzy chcą się takimi istotnymi informacjami o drogach i miejscach podzielić. O piskari.cz.

info@piskari.cz

copyright©2024 PISKARI.CZ

Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych
Projekt je spolufinancován z prostředků ERDF prostřednictvím Euroregionu Glacensis v rámci projektu (registrační číslo: CZ.3.22/3.3.02/12.03472)
„Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych“.