CS PL DE
piskari.cz - ikona - lezu s ohledem na skálu piskari.cz - ikona - nepletu si skálu s umělou stěnou (např. nelezu toprope) piskari.cz - ikona - nepoužívám UFO piskari.cz - ikona - nepoužívám magnézium

zapomenuté heslo

 

Šáfa (Šáfa)

ladislav.safranek@geology.cz

počet komentářů : 533,   počet fotek : 77,   počet článků : 3
Adršpašský hnusák (body) : 25


ČLÁNKY

Pár poznámek k lezení v Annotu (Provence)

Pár poznámek k lezení v Annotu (Provence) Pár poznámek k lezení v Annotu (Provence) - Písek je pevnější než Ádr, ale na Sušky to nemá ani z dáli. Snad kromě bambuláčů se využije komplet smyčkový sortiment. Využily by se i bambule, ale dva velké frendy jsou v důsledku lehčí. Camalot No.6 není jen zbytečná zátěž. Více v článku Pár poznámek k lezení v Annotu (Provence).

Meteora 2010

Meteora 2010 Meteora je známá jako klasická oblast – objevena pískaři, pískařsky odjištěná, mágo má v průvodci zákaz. Až na ten objevitelský čin - opak je pravdou ...
Vrchol vás na první pohled upoutá – však jsme v knížce na Vorgipfelu našli i pár spolulezců z českých písků. Podle průvodce nejspíš zvolíte k výstupu dvouhvězdičkový Eiertanz jako i všichni výše zmiňovaní. Průvodce popisuje první délku jako klíčovou a lámavou. Opak je pravdou. Více v článku Meteora 2010.




Až se léto zeptá

Až se léto zeptá Až se léto zeptá, co jsi dělal na jaře?, lze odpovědět: "Plácal jsem se na vápně", nebo: "Rozlezl jsem se na písku". Berte těchto pár řádků jako pouhý nástin, kam před sezonou zajet zalevno do tepla na pískovce. Více v článku Až se léto zeptá.



piskari.cz

Portál vznikl pro lidi, kteří se nejen chtějí informovat o specifickém pískovcovém lezení v Polické pánvi, ale i pro ty, kdo se na relevantních informacích o cestách a lokalitách chtějí podílet. Další informace o nás.

info@piskari.cz

copyright©2024 PISKARI.CZ

Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych
Projekt je spolufinancován z prostředků ERDF prostřednictvím Euroregionu Glacensis v rámci projektu (registrační číslo: CZ.3.22/3.3.02/12.03472)
„Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych“.