CS PL DE
piskari.cz - ikona - beim Klettern nehme ich Rücksicht auf den Felsen piskari.cz - ikona - ich verwechsle den Felsen nicht mit künstlicher Wand (z. B. kein Toprope) piskari.cz - ikona - ich verwende kein UFO piskari.cz - ikona - ich verwende kein Magnesia

vergessenes passwort

 

Šáfa (Šáfa)

ladislav.safranek@geology.cz

kommentareanzahl : 533,   fotoanzahl : 77,   artikelanzahl : 3
Adršpašský hnusák (body) : 25


ARTIKEL

Pár poznámek k lezení v Annotu (Provence)

Pár poznámek k lezení v Annotu (Provence) Pár poznámek k lezení v Annotu (Provence) - Písek je pevnější než Ádr, ale na Sušky to nemá ani z dáli. Snad kromě bambuláčů se využije komplet smyčkový sortiment. Využily by se i bambule, ale dva velké frendy jsou v důsledku lehčí. Camalot No.6 není jen zbytečná zátěž. Pár poznámek k lezení v Annotu (Provence).

Meteora 2010

Meteora 2010 Meteora je známá jako klasická oblast – objevena pískaři, pískařsky odjištěná, mágo má v průvodci zákaz. Až na ten objevitelský čin - opak je pravdou ...
Vrchol vás na první pohled upoutá – však jsme v knížce na Vorgipfelu našli i pár spolulezců z českých písků. Podle průvodce nejspíš zvolíte k výstupu dvouhvězdičkový Eiertanz jako i všichni výše zmiňovaní. Průvodce popisuje první délku jako klíčovou a lámavou. Opak je pravdou. Meteora 2010.




Až se léto zeptá

Až se léto zeptá Až se léto zeptá, co jsi dělal na jaře?, lze odpovědět: "Plácal jsem se na vápně", nebo: "Rozlezl jsem se na písku". Berte těchto pár řádků jako pouhý nástin, kam před sezonou zajet zalevno do tepla na pískovce. Až se léto zeptá.



piskari.cz

Das Portal ist nicht nur für die Leute entstanden, sie sich über die Besonderheiten des Sandsteinkletterns in der Umgebung von Police informieren möchten, sondern auch für diejenigen, die sich an den relevanten Informationen über die Routen und Lokalitäten beteiligen möchten. Weitere Informationen über das Projekt.

info@piskari.cz

copyright©2024 PISKARI.CZ

Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych
Projekt je spolufinancován z prostředků ERDF prostřednictvím Euroregionu Glacensis v rámci projektu (registrační číslo: CZ.3.22/3.3.02/12.03472)
„Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych“.