CS PL DE
piskari.cz - ikona - beim Klettern nehme ich Rücksicht auf den Felsen piskari.cz - ikona - ich verwechsle den Felsen nicht mit künstlicher Wand (z. B. kein Toprope) piskari.cz - ikona - ich verwende kein UFO piskari.cz - ikona - ich verwende kein Magnesia

vergessenes passwort

 

Hans (Hans)

hans@piskari.cz

kommentareanzahl : 858,   fotoanzahl : 234,   artikelanzahl : 6
Adršpašský hnusák (body) : 34


ARTIKEL

Sviňing 2010

Sviňing 2010 Vzhledem k letošní dlouhé zimě přinášíme návod na zpestření zimní přípravy. Je to celkem jednoduchý. Vybere se nějaký cíl na přelez v horách, čím vážnější tím lepší ... Sviňing 2010.

Horské stopy pískařů – Galerie Ganku – Studničkova cesta

Horské stopy pískařů – Galerie Ganku – Studničkova cesta Na prodloužený zářijový víkend byla dobrá předpověď, tak jsme s Leninem přemýšleli co spácháme. Nakonec padla volba na Tatry. Plán byl buď v plný polní přechod/přelez Ganku od severozápadu a nebo, že zkusíme něco na Galérku. Horské stopy pískařů – Galerie Ganku – Studničkova cesta.




U Strip 2008 část 2. - Lezení ve Wyomingu (Vedawoo, Devils Tower)

U Strip 2008 část 2. - Lezení ve Wyomingu (Vedawoo, Devils Tower) Po rozkoukání se v Coloradu jsme vyrazili na sever do Wyomingu, že se mrkneme do vyhlášené spárařské oblasti Vedawoo, na Devils Tower a taky do Yellowstonskýho parku, když už jsme tam. U Strip 2008 část 2. - Lezení ve Wyomingu (Vedawoo, Devils Tower).

U Strip 2008 část 1. - Lezení v Coloradu (Eldorado, Boulder Kaňon, Estes Park)

U Strip 2008 část 1. - Lezení v Coloradu (Eldorado, Boulder Kaňon, Estes Park) V loňském létě jsem vyrazil na trip do Ameriky. Spolu s Davidem a Pavlou (dále „hipíci“) jsem se tam téměř dva měsíce potloukal, poznával kraj a lezení. Po příletu jsme se ubytovali u Karla na baráku (nedaleko Boulderu) a začali podnikat výpady do okolí. U Strip 2008 část 1. - Lezení v Coloradu (Eldorado, Boulder Kaňon, Estes Park).




Grand Capucin 2003

Grand Capucin 2003 S Jonym se nám podařilo přifařit se do auta k Martinovi, a tak jsme se konečně dostali do Alp nedaleko Mont Blancu. Kluci jeli na Grand Combin, takže si kvůli nám museli kus zajet. Ale co by pro nás neudělali :-). Grand Capucin 2003.

Meteora květen 2002

Meteora květen 2002 V roce se u nás v oddíle objevila nabídka na čtrnáctidenní lezecký zájezd do Meteory, a tak jsme dali dohromady deset borců a dvě borkyně, čímž jsme získali čtvrtinu autobusu a možnost nastupovat v rodném městě tj. v Polici nad Metují. Meteora květen 2002.






piskari.cz

Das Portal ist nicht nur für die Leute entstanden, sie sich über die Besonderheiten des Sandsteinkletterns in der Umgebung von Police informieren möchten, sondern auch für diejenigen, die sich an den relevanten Informationen über die Routen und Lokalitäten beteiligen möchten. Weitere Informationen über das Projekt.

info@piskari.cz

copyright©2024 PISKARI.CZ

Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych
Projekt je spolufinancován z prostředků ERDF prostřednictvím Euroregionu Glacensis v rámci projektu (registrační číslo: CZ.3.22/3.3.02/12.03472)
„Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych“.