CS PL DE
piskari.cz - ikona - lezu s ohledem na skálu piskari.cz - ikona - nepletu si skálu s umělou stěnou (např. nelezu toprope) piskari.cz - ikona - nepoužívám UFO piskari.cz - ikona - nepoužívám magnézium

zapomenuté heslo

 

Hans (Hans)

hans@piskari.cz

počet komentářů : 858,   počet fotek : 234,   počet článků : 6
Adršpašský hnusák (body) : 34


ČLÁNKY

Sviňing 2010

Sviňing 2010 Vzhledem k letošní dlouhé zimě přinášíme návod na zpestření zimní přípravy. Je to celkem jednoduchý. Vybere se nějaký cíl na přelez v horách, čím vážnější tím lepší ... Více v článku Sviňing 2010.

Horské stopy pískařů – Galerie Ganku – Studničkova cesta

Horské stopy pískařů – Galerie Ganku – Studničkova cesta Na prodloužený zářijový víkend byla dobrá předpověď, tak jsme s Leninem přemýšleli co spácháme. Nakonec padla volba na Tatry. Plán byl buď v plný polní přechod/přelez Ganku od severozápadu a nebo, že zkusíme něco na Galérku. Více v článku Horské stopy pískařů – Galerie Ganku – Studničkova cesta.




U Strip 2008 část 2. - Lezení ve Wyomingu (Vedawoo, Devils Tower)

U Strip 2008 část 2. - Lezení ve Wyomingu (Vedawoo, Devils Tower) Po rozkoukání se v Coloradu jsme vyrazili na sever do Wyomingu, že se mrkneme do vyhlášené spárařské oblasti Vedawoo, na Devils Tower a taky do Yellowstonskýho parku, když už jsme tam. Více v článku U Strip 2008 část 2. - Lezení ve Wyomingu (Vedawoo, Devils Tower).

U Strip 2008 část 1. - Lezení v Coloradu (Eldorado, Boulder Kaňon, Estes Park)

U Strip 2008 část 1. - Lezení v Coloradu (Eldorado, Boulder Kaňon, Estes Park) V loňském létě jsem vyrazil na trip do Ameriky. Spolu s Davidem a Pavlou (dále „hipíci“) jsem se tam téměř dva měsíce potloukal, poznával kraj a lezení. Po příletu jsme se ubytovali u Karla na baráku (nedaleko Boulderu) a začali podnikat výpady do okolí. Více v článku U Strip 2008 část 1. - Lezení v Coloradu (Eldorado, Boulder Kaňon, Estes Park).




Grand Capucin 2003

Grand Capucin 2003 S Jonym se nám podařilo přifařit se do auta k Martinovi, a tak jsme se konečně dostali do Alp nedaleko Mont Blancu. Kluci jeli na Grand Combin, takže si kvůli nám museli kus zajet. Ale co by pro nás neudělali :-). Více v článku Grand Capucin 2003.

Meteora květen 2002

Meteora květen 2002 V roce se u nás v oddíle objevila nabídka na čtrnáctidenní lezecký zájezd do Meteory, a tak jsme dali dohromady deset borců a dvě borkyně, čímž jsme získali čtvrtinu autobusu a možnost nastupovat v rodném městě tj. v Polici nad Metují. Více v článku Meteora květen 2002.






piskari.cz

Portál vznikl pro lidi, kteří se nejen chtějí informovat o specifickém pískovcovém lezení v Polické pánvi, ale i pro ty, kdo se na relevantních informacích o cestách a lokalitách chtějí podílet. Další informace o nás.

info@piskari.cz

copyright©2024 PISKARI.CZ

Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych
Projekt je spolufinancován z prostředků ERDF prostřednictvím Euroregionu Glacensis v rámci projektu (registrační číslo: CZ.3.22/3.3.02/12.03472)
„Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych“.