CS PL DE
piskari.cz - ikona - beim Klettern nehme ich Rücksicht auf den Felsen piskari.cz - ikona - ich verwechsle den Felsen nicht mit künstlicher Wand (z. B. kein Toprope) piskari.cz - ikona - ich verwende kein UFO piskari.cz - ikona - ich verwende kein Magnesia

vergessenes passwort

 

Tomáš (nosicek)

tomas.nosek@mail.com

kommentareanzahl : 362,   fotoanzahl : 41,   artikelanzahl : 5
Adršpašský hnusák (body) : 7


ARTIKEL

Nesthorn - V hřeben (D-, 3822 m.n.m.)

Nesthorn - V hřeben (D-, 3822 m.n.m.) Při překonávání okrajové trhliny se trochu zasekneme a ztratíme dost času, ale nakonec se vše zdaří a vyrážím hledat cestu skalní stěnou. Místy je krásná pevná žula, ale občas se člověk cítí jako v knihovně – chyty i stupy jsou vysunovací jako knížky a těžké pohorky sypou dolů jeden kámen za druhým. Nesthorn - V hřeben (D-, 3822 m.n.m.).

Val Masino - Val Porcellizzo

Val Masino - Val Porcellizzo Úterý 9.srpna, 5:00 ráno – po dlouhém plánování, shánění matroše, parťáků a balení konečně zvoní budík. Rychlá snídaně a už Nelku a mě ochotný táta odváží na vlak v Trutnově, kde na nás čeká Pitel. Zjišťujeme, že oproti němu se nám povedlo výborně zabalit ... Val Masino - Val Porcellizzo.




Ádr - školka k nezaplacení

Ádr - školka k nezaplacení Je tomu již pár let (možná pár a půl), když jsem se konečně dostal do skal poprvý s lanem jako náctiletý puberťák, pln očekávání. O půl osmé zvoní budík, po opici z tanečních jsem doběhl na vlak a už hurá Teplickým expresem směr Adršpach. Cestou klasická rozprava: "Tak co dneska polezem?" "Nevim... Něco najdem..." Ádr - školka k nezaplacení.

Labský ledoborec

Labský ledoborec Skokem se dostáváme do mrazivého rána, ve kterém klepu kosu u hostince Dvoračka a čekám, až mě pánové vyzvednou. Pak se zalesknou světla, ukopnou mě přimrzlého a hurá směr Špindl. O kose na parkovišti a nudném šlapání po tmě po cestě Buď fit, kde si ještě můžete přečíst, kolik jste spálili kalorií, opouštíme značenou turistickou cestu a mizíme v houští. Labský ledoborec.




Tennengebirge 2009

Tennengebirge 2009 Tak je to tu ... Pátek 14.srpna — v 15:00 je sraz u Martina a konečně začíná dlouho očekávaný lezecký výlet do Tennengebirge. S Jéžou přijíždíme na parkoviště u Renna jen o pět minut později, ale zatím tam čeká jen on. Tennengebirge 2009.



piskari.cz

Das Portal ist nicht nur für die Leute entstanden, sie sich über die Besonderheiten des Sandsteinkletterns in der Umgebung von Police informieren möchten, sondern auch für diejenigen, die sich an den relevanten Informationen über die Routen und Lokalitäten beteiligen möchten. Weitere Informationen über das Projekt.

info@piskari.cz

copyright©2024 PISKARI.CZ

Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych
Projekt je spolufinancován z prostředků ERDF prostřednictvím Euroregionu Glacensis v rámci projektu (registrační číslo: CZ.3.22/3.3.02/12.03472)
„Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych“.