CS PL DE
piskari.cz - ikona - lezu s ohledem na skálu piskari.cz - ikona - nepletu si skálu s umělou stěnou (např. nelezu toprope) piskari.cz - ikona - nepoužívám UFO piskari.cz - ikona - nepoužívám magnézium

zapomenuté heslo

 

Jan Žwak (Tatuš)

písek a piáno...

Tatuss@seznam.cz

počet komentářů : 195,   počet fotek : 83,   počet článků : 5
Adršpašský hnusák (body) : 23


ČLÁNKY

Vlajky 2022

Vlajky 2022 Místním vrcholovým komisím a správcům skal dáváme na vědomí, že dvojice Sámo + Tatuš provedla kontrolu kovových českých vlajek na našich pískovcových věžích. Úkol se podařilo splnit ve vytyčeném limitu 24 hodin... Více v článku Vlajky 2022.

Pravidla mošťárny

Pravidla mošťárny Po přečtení „nové“ vyhlášky o podmínkách provozování lezecké činnosti v NPR-ATS zjistíte, že je prakticky totožná s minulou verzí. Všechny významné připomínky ČHS byly zamítnuty. Více v článku Pravidla mošťárny.




Bylo nebylo na CHKO Broumovsko

Bylo nebylo na CHKO Broumovsko Dne 3. září odpoledne jsem si domluvil schůzku se zaměstnanci CHKO v Polici nad Metují. Za CHKO Broumovsko byli přítomni vedoucí Ing. Heinzelová a Ing. Němeček, ke mně se přidal Jony, což jsem velmi uvítal. Důvody návštěvy byly ve stručnosti tyto... Více v článku Bylo nebylo na CHKO Broumovsko.

Pískařský trojlístek

Pískařský trojlístek Taškařic kombinující lezení s cyklistikou je celá řada – Paradajs kros, Jarosláva, Chřibský hnědák a bůhví kolik toho ještě existuje. Před pár lety mě napadl takový bláznivý podnik, který jsem jen tak nechával uzrát a čekal na toho správného kumpána pro podobné chobotiny. Více v článku Pískařský trojlístek.




Švýcarské Alpy ... aneb vzhůru za řídkým vzduchem

Švýcarské Alpy ... aneb vzhůru za řídkým vzduchem Poslední týden dlouhého letního volna nám švýcarští zákopčaníci dělají radost a umožňují uskutečnit myšlenku, jejíž semínko bylo zaseto snad již loni na Wiesbachhornu. Vydrápat se na nějaký velký kopec ve Švýcarsku, co bude stát za to. Více v článku Švýcarské Alpy ... aneb vzhůru za řídkým vzduchem.



piskari.cz

Portál vznikl pro lidi, kteří se nejen chtějí informovat o specifickém pískovcovém lezení v Polické pánvi, ale i pro ty, kdo se na relevantních informacích o cestách a lokalitách chtějí podílet. Další informace o nás.

info@piskari.cz

copyright©2024 PISKARI.CZ

Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych
Projekt je spolufinancován z prostředků ERDF prostřednictvím Euroregionu Glacensis v rámci projektu (registrační číslo: CZ.3.22/3.3.02/12.03472)
„Piskari.cz: propagace tradičního pískovcového lezení v Polické pánvi a Górach Stolowych“.